onderlinge wedstrijd Dynamic-Gymnastics

onderlinge wedstrijd Dynamic-Gymnastics

Dynamic-Gymnastics heeft het seizoen afgesloten met een onderlinge wedstrijd.

Op zaterdag 7 juli hebben de turnsters van gym/turnvereniging Dynamic-Gymnastics hun beste turnbeentje voorgezet.

Onder grote publieke belangstelling hebben de turnsters op de thuisbasis sportzaal “ De Groet” sportief gestreden om het goud, zilver en bronse medaille en de wisselbeker.

In de categorie pupil 1 wist Lynn Schilder zich met een score van 54,10 naar het goud turnen, Ryby Brak met een score van 52,10 naar het zilver.

In de categorie Pre-instap heeft Bregje Hoogervorst met een score van 51,10 de 4e plaats behaald, Saran Schuijt met een score van 52,50 een 3e plaats, deze beide turnsters behaalde de bronse medaille, het zilver was voor Robin Duineveld met een score van 52,90, en het goud was voor Renske Bleeker met een score van 53,50. In de categorie kabouter wist Lindsey Kruijer zicht te turnen naar het goud met een score van 52,90.

De wisselbeker ging dit jaar naar Lynn, ze heeft de hoogte score behaald.

 

Allemaal gefeliciteerd meiden goed gedaan.

Onze eerste gym/turn bootcamp lessen nieuwe seizoen starten maandag 3 september.

Kan je niet wachten kom dan gezellig zaterdag 14 juli langs.

Zaterdag 14 juli sluit de gym/turnvereniging het seizoen af, de opblaasbaan wordt opgezet de turntoestellen en voor de allerkleinste het luchtkasteel. Dit natuurlijk onder genot van gezond hapje en drankje. Mocht je langs willen komen om met ons kennis te maken dan ben je van harte welkom, meedoen is leuker dan aan de kant zitten.

Geen tijd kom dan in september naar onze instuiflessen.

Alvast een hele fijne sportieve zomer.

gymvereninging gymvereninging