Serious Request - St. Barbara in actie!

ingevoerd op 14-12-2018

De St. Barbara komt in actie voor Serious Request!

Isabel Ruijter uit groep 7/8 van meester Joost levert dit jaar een kleine bijdrage aan Serious Request -lifeline. Zoals jullie misschien weten is er dit jaar geen glazen huis, maar bezoeken de dj’s enkele plekken in het land. Zo komen ze op 20 december o.a. in Hollands Kroon en Isabel zal daar samen met haar moeder bij zijn op de kerstmarkt die in dit kader wordt georganiseerd. Vorige week heeft u iets over deze markt kunnen lezen in ”Schagen op zondag”.

De St. Barbara wil Isabel helpen bij het bijeenhalen van geld, zodat zij donderdag 20 december een leuk bedrag kan overhandigen aan de dj’s.. Daarom hebben we op dinsdag 18 december een korte ééndaagse actie.

Op dinsdag 18 december kunnen alle leerlingen statiegeldflessen inleveren bij hun juf of meester of in het kantoor van de directie. Deze flessen worden aan het einde van de ochtend door Isabel en de directie naar Deen gebracht. Het bedrag wat hierbij wordt opgehaald, komt totaal ten goede aan Serious Request,

De opbrengst van Serious Request is bedoeld voor het Rode Kruis, die er dit jaar 3 doelen mee wil financieren: Reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

Breng dit weekend uw flessen niet alvast weg, maar lever ze in op dinsdag 18 december en help ons helpen! Als iedereen z’n flesje bijdraagt, kunnen we een mooi bedrag aan Isabel meegeven. Ik hoop dat u meedoet.

Met vriendelijke groet,

Mariosé Huits,
waarnemend directeur.

Voor meer informatie: https://www.npo3fm.nl/seriousrequest

serious request 1 serious request 1
serious request 2 serious request 2
serious request 3 serious request 3